Facebook sayfamızı beğenerek Facebook üzerinden de bizi takip edebilirsiniz.

  • Kapat

    Aziz Yıldırım veda mektubu şike soruşturması fenerbahçe haberi - ..::DemirKulak::..
    ANASAYFAYA DÖN
    21 Temmuz 2011 Perşembe Saat 23:29
    Aziz Yıldırım veda mektubu şike soruşturması fenerbahçe
    Futrbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Bu süreç beni yordu. Kurguladıkları sernaryolarla beni Fenerbahçe'den kopardılar. Bu geçiş sürecinin ardından da artık gururla taşıdığım ve namusumla, onurumla yerine getirmek adına gecemi gündüzüme kattığım şerefli görevim son bulacak.

    Ama içimdeki Fenerbahçe sevdası asla bitmeyecek." dedi.

    İŞTE O MEKTUP:

    "Ben Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı. 1952 yılında Diyarbakır Ergani’de doğdum. Bu ülkenin insanıyım. İnşaat mühendisiyim. Bugüne dek kendi ülkem ve milletim için çalıştım ve gözlerimi de vatanımda yumacağım.

    "BETONDAN DA ANLARIM FUTBOLDAN DA"
    Spor sevdalısı, ama daha da fazla Fenerbahçe sevdalısıyım. Betondan da, futboldan da anlamam ondandır. Ama voleyboldan da anlarım, yelkenden de anlarım, basketboldan da anlarım, masa tenisinden de anlarım, yüzmeden de anlarım, kürekten de anlarım, atletizmden de bokstan da anlarım.

    2000’e yakın sporcu evladım vardır benim. Hepsi birbirinden değerlidir, çünkü onlar Fenerbahçe forması giyerler. Onlar Fenerbahçe formasını çıkarır milli formayı giyer; ülkemin insanlarının yurtdışında göğsünü kabartır, gözlerini yaşartır mutluluk gözyaşı döktürürler.

    "FENERBAHÇE'Yİ HERKESTEN ÇOK SEVDİM"
    Ben evlatlarımın hepsini ismen tanırım, nereden geldiklerini, nasıl sporcular olduklarını bilirim. Ben hepsinin akıttıkları helal terin, kazandıkları her başarının kefiliyim, hamisiyim. Çünkü ben Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanıyım. 1990’dan bu yana kulübüme hizmet ettim. 1998’de "bir oy" farkla seçimi kazanıp başkan oldum. Herkesten de "bir farkım" oldu hep, çünkü ben Fenerbahçe’yi herkesten çok, canımdan, hayatımdan, kendimden çok sevdim.

    "HAYATIMI ADADIM"
    Fenerbahçe’ye hayatımı adadım. Eşimi, çocuklarımı, işimi bıraktım gece demeden gündüz demeden Fenerbahçe’nin yolunda yürüdüm. Bu yolda hep doğru bildiklerimi yaptım. Kimsenin karşısında eğilmedim, bükülmedim. Çok eğilenler, çok sürünerek, yanımdan geçip gitmeye çalışanlar oldu ama zamanla hepsi ya ezildiler ya yok olup gittiler.

    "BENİ EĞİP BÜKEMEYENLER..."
    Sevenim de çok oldu sevmeyenim de. Beni kendilerine benzetemeyenler beni eğip bükemeyenler nefret etti benden. Kimsenin adamı olmadım,  sadece Fenerbahçe’nin Başkanı, Fenerbahçe’nin adamı oldum. Asırlık bir çınara liderlik ettiğimi, Ulu Önder Atatürk’ün kulübüne başkanlık yaptığımı hiç aklımdan çıkarmadım. Onun gösterdiği yolda sporu sevdim, öğrettim, uyguladım. Hiç yanlış yola sapmadım, sapmak isteyene beni yanlış yola çekmek isteyene de hiç müsade etmedim.

    Çalıştım, hep çalıştım. Amatör sporların Türkiye’nin geleceği gençler için ne kadar önemli olduğunu gördüm. Bu alanda liderlik ettim amatör şubelere devletten daha fazla yatırım yaptım. Popülizm yapıp tüm kaynakları futbola ayırmadım. Ülkemi, ülkemin uluslararası müsabakalarda, boksta, yelkende, atletizmde dalgalanacak şanlı bayrağını düşündüm.

    Tesisler yaptım. Yeni sporcular yetişsin, "Bu ülkeden sporcu çıkmaz" diyenler Türk gencinin başarısını görsünler diye. Genç çocuklar önce Fenerbahçeli olsunlar, sonra ülkelerine milletlerine faydalı fertler olsunlar diye her yanda tesisler yaptım. Gençleri hep heveslendirdim, cesaretlendirdim. Minik takımdaki sporcularımın bile isimlerini öğrendim, antrenmanlarına gittim onlara moral verdim. Fenerbahçelilik nedir, nasıl Fenerbahçeli olunur, o çubuklu forma nasıl kutsaldır, öğrensinler diye mücadele ettim.

    Çok mücadele ettim; sağlığımı verdim. Sağlığımdan ödün verdim ama Fenerbahçe sevdamdan ödün vermedim. Ameliyat masasından kalkıp takımımın başında deplasmana gittim. Beni gören taraftar stadyumları salonları doldurdu. Önce, onlar da bana kızdılar. Tribünde küfür ettirmedim, kavgaya, kargaşaya izin vermedim. Ama sonra onlar da anladılar her şeyin daha büyük bir Fenerbahçe yaratmak için olduğunu. Büyük Fenerbahçe taraftarı benim yaptıklarımı görüyor, biliyor. Onların bilmesi, onların görmesi kafi. Onların sevgisi bundan sonra bana yeter.

    "SENORYA İLE FENERBAHÇE'DEN KOPARDILAR"
    Beni eğip bükemeyenler, beni kendilerine benzetemeyenler meyve veren ağacı taşlayanlar baktılar ki taşladıkça ağaç inadına daha da büyüyor yakmaya karar verdiler ağacı. Kurguladıkları bir senaryo ile bugün beni hayatımın en büyük sevdası Fenerbahçe’den kopardılar. Yaktılar ağacı, yanan ağacın yerine yenisinin dikilemeyeceğini bilmeyenler. Ama ben de tükendim. Bu süreç beni çok yordu. Ruhum, bedenim iflas etti, artık daha fazla taşı da ateşi de taşıyamaz hale geldim. Bu süreci atlattığımda hayatımın geri kalan bölümünde Fenerbahçe artık sadece yüreğimde bir sevda olarak kalacak. Şimdi sadece bu yaşamakta olduğumuz süreçte yine kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim. Bu geçiş sürecinin ardından da artık gururla taşıdığım ve namusumla, onurumla yerine getirmek adına gecemi gündüzüme kattığım şerefli görevim son bulacak. Ama içimdeki Fenerbahçe sevdası asla bitmeyecek.

    Fenerbahçe sevdam cehennem donana kadar sürecek. Dar ağacında olsam da son sözüm hep Fenerbahçe olacak…

    ŞEHİTLERİ UNUTMADI
    Tüm bu duygu ve düşüncelerin içerisindeyken, 14 vatan evladının hain saldırılar sonucu şehit olduğunu öğrenmem sıkıntımı ve üzüntümü daha da artırdı. Kaybettiğimiz, Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve ulusumuza da en derin duygularımla başsağlığı dileklerimi iletmek isterim."

    YORUMLAR - YORUM YAZ - HABERİ YAZDIR      
    Bu habere henüz yorum yapılmadı. Bu haberde ilk sözü siz söyleyin!

    DİĞER HABERLER
    Cem Yılmaz ve Erdil Yaşaroğlu'nun 20 yıl önceki fotoğrafları1 günde vize almak için 200 TL ödeHülya Avşar’dan ayrıldıktan sonra Emek Külür ile aşk yaşamaya başlayan Saadettin Saran, önceki gün Nişantaşı’ndaydıTOLGA Karel, baba oldu. Eşi Günay Musayeva ile çocuklarına Cihangir Can ismini koydu.14 yıl küs kalan Gülben Ergen ile Seren Serengil twitter'da ateşkes imzaladı.Miranda Kerr çikolata ve böğürtlen yiyerek formunu koruyor.Çağla Şikel ikinci çocuğu Uzay için neden ağlayarak tavuk yedi?Yalan Dünya 18.Bölüm Özet Uludere'de istihbaratın ABD'den geldiği iddiasını yorumlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'İnsansız hava araçları direkt TSK'nın emrinde hareket ederler. ABD'deki haber uydurma' dedi4. yüz naklinden ilk fotoğraf... Türkiye'de 4. yüz nakli olan Turan Çolak, ameliyattan üç gün sonra görüntülendi19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsunFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şampiyonu belirleyen maç sonrası yaşananlara ilişkin ilginç açıklamalar yaptıKainat Güzellik Yarışması'nda Kanada'yı temsil edecek ismin belirleneceği yarışmada tüm gözler Jenna Talackova'nın (23) üzerinde olacakProtokol yürürlüğe girdiÜnlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ, üç yaşındaki kızı Su'yla kendisinden habersiz röportaj yapan televizyon programını ve muhabirini affetti.Eskiden işyerine 'sarhoş' geleni işten çıkarma gerekçesi, 'alkollü' olarak değiştiriliyor. Akşam içilen içki bile işi kaybettirebilecek.Amerika’da yaşayan İlker Ensar Uyanık, 25 aylık çocuğu Yasemin’in velayetini Türkiye’de yaşayan anneye veren İzmir Aile Mahkemesi’nin kararı nedeniyle Türkiye’yi 12 bin 500 Euro tazminat ödemeye mahkûm etti.SEZER İnanoğlu ile boşanma davaları süren eşi Mehtap Meral Baykasoğlu, 3 yaşındaki görme engelli kızıyla kendisine ait pasaportları vermediği gerekçesiyle dava açtı. Kim Kardashian'ın Skechers marka ayakkabı reklamına 40 milyon dolar ceza kesildiTom Cruise 'W' dergisinin yeni sayısında rock yıldızı oldu.MAGAZİNCİ.COM GECESİNE YILDIZ YAĞDI... Micaela Schaefer tam bir teşhirci… İvana Sert'in zayıflama ilaçlarına yasak geldiEmre Belözoğlu, Arda Turan'ın da formasını giydiği İspanya'nın Atletico Madrid takımı ile anlaştıBillboard Müzik Ödülleri Töreni 2012 - 20 Mayıs’ı 21 Mayıs’a bağlayan geceyarısı saat 03.00’ten itibaren Bloomberg HT’de canlı olarak yayınlanacakEvli mahkumlara 'eş' izniKaty Perry, evli oldukları dönemde kendisini aldatan eski eşi Russell Brand’i kıskandırmak için Coachella Festivali’nde birlikte görüntülendiği gitarist Robert Ackroyd’la aşk yaşamaya başladığını Twitter’dan dosta düşmana ilan ettiTürkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguli Berdimuhammedov'un doğumgününde Gülben Ergen sahneye çıkacak.Taksim Camii Kültür ve Sanat Vakfı tarafından Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’e hazırlatılan ‘Taksim Cumhuriyet Camii & Dinler Müzesi Projesi’ Uluslararası Mimarlar Birliği Ödülü’ne layık görüldü.Tolgahan Sayışman Lale Devri dizisinden ayrıldı

    ANKET :
    YORUMCU: GİZEMŞERBET
    YORUMCU: Zeki
    YORUMCU: mehmet emin
    YORUMCU: sedat kaygu
    (C) 2008-2011 ..::DemirKulak::.. (Künye) - İnsan Kaynakları - İletişim
    Ana Sayfa - TELEVİZYON - MEDYA - DÜNYA - EKONOMİ - SİYASET - ETKİNLİK - TEKNOLOJİ - SPOR - SAĞLIK - MÜZİK - MEKAN - MODA - MAGAZİN - GÜNCEL
    Atilla Taş - Yeliz Yeşilmen - İlhan İrem - Sudi Özkan Belarus - Aziz Yıldırım - Haluk Levent - Hükya Avşar - Ayda Field - Yılmaz Erdoğan - Kaya Artemis -
    FOTO GALERİ / VİDEO GALERİ / TÜM MANŞETLER / GAZETELER / RÖPORTAJLAR / BİYOGRAFİLER